Magunkról

Magunkról

INTERNACIONAL MAKE UP ACADEMY – IMA

IMA képzésünkön a tanulóink elsajátíthatnak egy új arcápolási folyamatot, mely nem csak pillanatnyilag varázsolja széppé a hölgyeket, hanem hosszú távon is gondoskodik a ragyogásról kívül-belül egyaránt.

Olyan szakembereket képzünk, akik megállják a helyüket a sminkes szakmában Magyarországon és külföldön egyaránt. Tanfolyamunkon tanulhatnak szakmai idegen nyelvet, mely által könnyebben tudnak majd elhelyezkedni Nemzetközileg bárhol. Arra törekszünk, hogy akik tőlünk kikerülnek, azoknak legyen egy szilárd alapokra épülő tudása és rálátása, hogy milyen feladatokkal kell majd szembenézni ezen az úton.

Egyedülállóak vagyunk, hogy rávezetjük a hölgyeket a hosszú távú egészségtudatos gondolkodásra, hogy kemikália, vegyszer és minden káros anyag mentes készítményt használjanak az arcukra a háziasszonyok, anyukák, kismamák, diákok, dolgozók, és MINDEN nő! Hiszen az egészség a legfontosabb, ha napi szinten méreganyagokat juttatunk a bőrünkbe akkor az hosszú távon ráncossá, petyhüdtté teszi a bőrt. Ezek a készítmények ránctalanító és sejtmegújító gyógynövényekkel és vitaminokkal készülnek. „Nem csak gyorsan elfedni a hibákat, hanem TARTÓSAN szebbé tenni a bőrt és javítani az egészségen!”

Ima = a nők szépségéért és egészségéért